Temptation Island 2020 Christian Angela

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island 2020 Christian Angela

Temptation Island-Angela: “Er zijn deelnemers vreemdgegaan”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Kijkers klagen steen en been over Temptation IslandZe vinden het reality-programma dit seizoen veel te saai. Volgens deelneemster Angela is dat echter een kwestie van tijd. Ze heeft op haar YouTube-kanaal namelijk bevestigd dat er uiteindelijk wel degelijk mensen vreemd zullen gaan!

Zijn deelnemers Angela en Christian nog samen?

Temptation Island-deelneemster Angela doet op haar YouTube-kanaal een boekje open over haar deelname aan het tv-programma. Ze besloot namelijk een aantal van de vragen die ze dagelijks van kijkers krijgt te beantwoorden. Zo werd haar onder meer gevraagd of ze spijt heeft van haar deelname aan Temptation Island. Het korte antwoord op die vraag is “nee”. Of vriend Christian nu vreemd zou gaan of niet, Angela weet in beide gevallen waar ze aan toe is. Overigens houdt ze verder haar mond dicht over haar relatiestatus…

Temptation-Angela: “Er gaan deelnemers vreemd”

Angela heeft dus geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Sterker nog: ze heeft zelfs een beetje last van heimwee. "Als ik die beelden zo terugzie, met de meisjes dan krijg ik wel een beetje heimwee. Het was wel een leuke tijd", aldus Angela. En dan rest ons enkel nog de belangrijkste vraag uit de Q&A: is er iemand vreemdgegaan? De deelneemster verklapt alvast dat niet iedereen zich braaf heeft gedragen: "Normaal gesproken zou ik hier niet op mogen antwoorden. Maar aangezien het zo duidelijk te zien is in de trailers, ja er is iemand of er zijn meerdere mensen vreemdgegaan."

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5… Tenzij Videoland natuurlijk alsnog toegeeft en alle afleveringen online zet!

Lees verder