Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island

Gemist: Temptation Island bereikt nieuw dieptepunt

|
|

Laatste update:

Temptation Island trok tijdens de derde aflevering nauwelijks kijkers en diegene die het programma wél wisten te vinden, vonden het maar een saaie bedoening. Is het Temptation-succes verleden tijd?

Het niveau daalt

De dubbele openingsafleveringen deden het vorige week al matig met 272.000 en 237.000 kijkers. Gisteravond was opnieuw een dieptepunt: maar 188.000 mensen zagen hoe de ijdele individuen van een breezertje genoten op het strand. Hun drankje was voor twitteraars interessanter dan de koppels zelf.

Saaie bedoening

De kijkers die RTL 5 wel wisten te vinden waren niet zo onder de indruk. Naast de bloedmooie Karim waar menig twitteraar wel een beschuitje mee zou willen eten, gebeurt er verder niet zo veel. Het is gewoon saai! Waar is het drama? Zou RTL het programma minder spannend hebben gemaakt door alle ophef rond De Villa?

'Waarschijnlijk kijkt iedereen het op Videoland'

Temptation Island is natuurlijk ook te zien op Videoland, dus de lage kijkcijfers betekenen niet dat het programma helemaal een flop is. Het probleem is echter dat RTL 5 moet scoren op tv om geld te verdienen. Populariteit op Videoland levert helaas niet genoeg op. Of dit het einde betekent voor de trash-tv moet nog blijken. Hopelijk worden de volgende afleveringen spannender! De vroegtijdige exit van Gianni en Melissa belooft al veel goeds.

Zonder nieuw guilty pleasure-voer moeten we nog maar even nagenieten van de vorige seizoenen. Deze Temptation-koppels zijn nog wél bij elkaar!

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder