Mannelijke verleiders in Temptation Island 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mannelijke verleiders in Temptation Island 2020

Gemist: Temptation Island start met dramatische kijkcijfers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Temptation Island is terug! Maar de magie lijkt verdwenen te zijn, althans op het gebied van de kijkcijfers. De verleidingsshow startte gisteravond op RTL 5 en de kijkcijfers zijn gehalveerd ten opzichte van de start van vorig jaar! Zou de schaduw van de aanranding in De Villa dan toch nog boven het eiland hangen?

Geen kijkcijferhit meer?

Temptation Island is al jaren het kijkcijferkanon van RTL 5. Alleen Expeditie Robinson trekt nog meer kijkers en dan hebben we het gelijk ook over een van de best bekeken programma’s op de televisie.

Temptation Island kijkcijfers gehalveerd!

Volgens Stichting Kijkonderzoek keken er naar de première 272.000 mensen. Kon de tweede aflevering van Temptation Island die gelijk daarna werd uitgezonden het verschil maken? Helaas niet! 237.000 kijkers hield RTL 5 vast. Ter vergelijking, de start van Temptation Island in 2019 trok nog 586.000 kijkers. Dat is bijna een halvering!

Gemist: Temptation Island start met dramatische kijkcijfers

De Villa-rel

Verleidingsprogramma’s zijn jarenlange enorme hits geweest in Nederland, maar sinds De Villa eind vorig jaar lijkt er iets veranderd te zijn. RTL kreeg toen billenkoek van veel mensen, waaronder Tim Hofman in #BOOS. Reden was een poging tot aanranding die in De Villa met een lollig muziekje eronder gewoon werd uitgezonden. RTL ging door het stof en startte een intern onderzoek, maar ondertussen zenden ze Temptation Island weer uit.

Twitter over Temptation Island

De overgebleven Temptation Island-kijkers zaten op Twitter weer te smullen. Onder andere het rechtopstaande haar van Melissa zorgde voor lachsalvo’s.

Temptation Island wordt woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5.

Lees verder