Arjen Lubach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjen Lubach
BN'ers

Yvonne Coldeweijer stopt met Arjen Lubach juice: ‘voorlopig’

|
|

Laatste update:

Voor Arjen Lubach is de zaak tegen Yvonne Coldeweijer afgesloten, laat hij weten aan het ANP. De juice celebrity heeft beloofd "voorlopig" niets meer te plaatsen over Arjen op haar kanaal Life of Yvonne. Daarop bracht Yvonne de presentator in verband met grensoverschrijdend gedrag.

Geen Arjen Lubach Stories meer

Enkele Stories die Yvonne op haar profiel heeft uitgelicht, belooft ze ook te verwijderen. Zij laat het ANP weten ermee akkoord te zijn gegaan dat ze "voorlopig" niets meer plaatst over Arjen Lubach.

Brief van de advocaat

Yvonne Coldeweijer vertelt ook aan het ANP dat ze een brief heeft gehad van Arjen Lubachs advocaat. De presentator stuurde die op haar af na het verschijnen van "ongefundeerde beschuldigingen op het juicekanaal". Yvonne heeft de laatste tijd wel vaker ruzie met bekend Nederland.

"Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten", laat het management van Arjen weten. "Arjen en zijn team concentreren zich verder met veel plezier en enthousiasme op het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach.”

De Avondshow is gisterenavond weer begonnen. Je kunt het satirische nieuwsprogramma iedere maandag tot en met donderdag om 22.10 uur zien op NPO1.

Bron: ANP / Veronice Superguide

Lees verder