Arjen Lubach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjen Lubach
BN'ers

VPRO ontkent dat ze onderzoek doen naar Arjen Lubach

|
|

Laatste update:

VPRO ontkent aan Mediacourant dat ze momenteel Arjen Lubach onderzoeken wegens vermeend grensoverschrijdend gedrag. “Dit is niet correct. De VPRO doet geen onderzoek naar Arjen in welke vorm dan ook. We zien daarvoor ook geen aanleiding.” De comedian en talkshowhost zou onder het vergrootglas liggen, zo zeggen Mark Koster en Yvonne Coldeweijer in hun podcast De Juice Show.

Grensoverschrijdend gedrag

Yvonne publiceerde eerder al juice over de komediant en talkshowhost. “Het schijnt dus dat op avonden dat Martine de kinderen heeft, Arjen in zijn Range Rover de Amsterdamse studentenpandjes afgaat.”

Naast seks met gewillige studentes beweert de juicemaker dat Arjen ook op het werk met vrouwelijke collega’s zou flirten en dat dit niet altijd gewenst zou zijn. Yvonne claimt dat iemand uit zijn "inner circle" dat aan haar vertelde. 

Geen onderzoek naar Arjen Lubach

Haar co-host in De Juice Show, Mark Koster, kwam met het gerucht dat de VPRO een onderzoek heeft ingesteld naar de presentator. Maar dit wordt nu ontkend door de omroep en ze zien ook geen aanleiding om een onderzoek te starten.

VPRO zendt De Avondshow met Arjen Lubach uit op NPO 1. Vanaf maandag 5 september start het satirische nieuwsprogramma weer om 22.10 uur.

Lees verder