Jan Slagter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Slagter
Talkshow

Jan Slagter baalt van Arjen Lubach-pauze

|
|

Laatste update:

Begin april vallen we even in een Arjen Lubach-loos zwart gat want dan nemen hij en de redactie van De Avondshow even een break. Omroep MAX-baas Jan Slagter, mega-fan van de nieuwe satirische NPO 1-show, vindt dat erg jammer. 

 

De Avondshow met Arjen Lubach is volgens Jan na een maand al een onmisbaar "baken in de avond", zo zei de omroepbaas woensdag op NPO Radio 1. Daarom vindt de grote MAX-roerganger het heel jammer dat Arjen in april een weekje vrij gaat nemen. Iemand die dat vast niet jammer vindt, is Eva Jinek, die Arjen als grote concurrent ziet.

'Neem het hem niet kwalijk'

"Ik neem het hem niet kwalijk, ik weet hoe ingewikkeld het is om al elke avond een gesprekje aan tafel te regelen", legt Jan uit, doelend op talkshow Tijd voor MAX. "Dit is satire, én grappig, én actueel, én leuke gasten. Het zegt iets over hoe enorm intensief het is op zo'n programma te maken." Maar de MAX-baas vindt het dus wel erg jammer. "We zitten er net allemaal zo lekker in, hij is lekker op gang."

Lubach-pauze

De VPRO meldde dinsdag dat Arjen begin april een week pauze van zijn Avondshow neemt. In plaats van de satirische hit zijn er in de week van maandag 4 tot en met donderdag 7 april optredens van verschillende Nederlandse stand-upcomedians te zien. Arjen en zijn team begonnen op 21 februari met het nieuwe dagelijkse tv-programma. De pauze komt na vijf weken van vier uitzendingen per week. Op 11 april komen ze weer terug. Het eerste seizoen zal in totaal veertig afleveringen bevatten.

De Avondshow met Arjen Lubach is iedere maandag tot en met donderdag om 22:10 uur op NPO1 te zien.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder