• Jinek

Eva Jinek: ‘Arjen Lubach ideale vervanger M!’

Eva Jinek M Arjen Lubach

Bij Jinek stonden Angela de Jong en Jan Slagter even stil bij het einde van de talkshow M. Volgens Angela de Jong zou De Avondshow met Arjen Lubach makkelijk om 19.00 uur uitgezonden konden worden, waarna Eva Jinek begon te jubelen: “Ik vind het een geniaal plan!”

Margriet van der Linden nam vanavond afscheid van de talkshow M, en volgens Angela de Jong was treurig, maar terecht. Volgens de AD-columniste begon de show leuk, maar was M de laatste tijd wel érg zwaarmoedig geworden.

Het einde van M

MAX-baas Jan Slagter en De Jong benadrukten dat het niet makkelijk is om De Wereld Draait Door op te volgen, maar vonden de grappige nieuwsshow van Arjen Lubach een prima alternatief. Eva Jinek, die flinke concurrentie te duchten heeft van De Avondshow, sprong er meteen bovenop. “Briljant plan! Direct doorschuiven naar 19.00 uur! Iedereen die kijkt: luister naar Angela!”

Volgens De Jong zit dat er niet in. “Hij neemt nu om half zes op, dus dan heeft hij die tijd nodig voor de uitzending. Dan verschuiven de opnames naar half drie.” Jinek, die inmiddels een beetje melig werd, had er geen boodschap aan: “Waarom zít hij er nog niet!?”

Jinek versus Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach is een groot succes, en de talkshow van Eva Jinek heeft even te maken met een dipje. Op zich heb je elke avond genoeg tijd om beide shows te kijken, maar in de praktijk ligt dat een beetje lastiger.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.