‘Yvonne Coldeweijer geniet van aandacht bij rechtszaak Samantha Steenwijk’

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer

Samantha Steenwijk is momenteel in een rechtszaak verwikkeld met ‘roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer meldde dat Samantha Steenwijk gevaarlijke afslankpillen heeft gebruikt, waardoor de zangeres keihard terugsloeg. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens denkt dat Coldeweijer er alleen maar beter van wordt.

Yvonne Coldeweijer vertelde laatst dat zangeres Samantha Steenwijk gevaarlijke afslankpillen heeft gebruikt om kilo’s te verliezen. Nadat Steenwijk aan de bel trok rectificeerde de ‘juice-goeroe’ het bericht, maar Samantha stapte alsnog naar de rechter.

Wordt Yvonne hier beter van?

Volgens Steenwijk wordt ze ongevraagd tot een reclamebord voor illegale pillen gebombardeerd, en de zangeres wil niet dat haar fans zware gezondheidsklachten krijgen. In de rechtszaal leek Yvonne Coldeweijer zich niet zo druk te maken.

In RTL Boulevard zei Luuk Ikink dat de uitkomst van de zaak niet eens zo veel uitmaakt voor Coldeweijer en haar roddelkanaal. ‘Het helpt haar alleen maar met haar kanaal, en alles dat er omheen hangt.’ Rob Goossens was het met de presentator eens. ‘Ja, daar lijkt het een beetje op. Die was echt aan het genieten van de aandacht. Het is een beetje alsof ze denkt: dit is de eerste en er zullen er nog een hoop volgen.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Of Yvonne Coldeweijer alsnog moet rectificeren, en een boete van 5.000 euro moet betalen, horen we op 29 april.