Yvonne Coldeweijer bij RTL Boulevard maakt tongen los: ‘Vreselijk’

Door Alie Sierkstra
Yvonne Coldeweijer RTL Boulevard life of yvonne lil kleine glennis grace

RTL Boulevard nodigde Yvonne Coldeweijer uit om te vertellen over de aanhoudingen van Lil’ Kleine en Glennis Grace. De roddelkoningin van juice-kanaal Life of Yvonne maakt de tongen van de kijkers flink los…

Lil' Kleine en Glennis Grace

Yvonne Coldeweijer had gisteren twee dikke scoops te pakken! De juice-koningin berichtte namelijk als eerste over de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine, en de aanhouding van Glennis Grace en haar zoon na een ‘supermarktgevecht’. RTL Boulevard nodigde Yvonne vanavond uit om meer over de situaties te vertellen.

Yvonne Coldeweijer bij RTL Boulevard

Yvonne – die trouwens een dikke boterham verdient met haar juicekanaal Life of Yvonne – mocht flink uitpakken in RTL Boulevard. Vrijwel de hele uitzending lang nam ze een prominente plek in naast presentatrice Bridget Maasland. En dat viel op! 

'Een vaste plek aan de desk'

Kijkers zijn verdeeld: er zijn kijkers die Yvonne graag vaker terugzien, maar net zoveel mensen vragen zich af waarom RTL Boulevard de ‘roddelkoningin’ überhaupt achter de desk gezet heeft. Tja, you love her… or you hate her! Duidelijk is in ieder geval dat Yvonne de tongen van de kijkers flink losmaakt:

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.