Wow: Zóveel verdient roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer

De veelbesproken Yvonne Coldeweijer runt het bekendste juicekanaal van Nederland, maar eh... levert dat ook wat op? Jazeker, zo blijkt. 'Yv' - waar menig BN'er en presentator het van in de broek doet - boert erg goed!

Dat berekende Quote, die Yvonne interviewde."Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar." Die loopt dus lekker binnen! "Geld is vrijheid", reageert Yvonne. "Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame."

Hoe verdient Yvonne haar centen?

2021 was het jaar dat Yvonne echt doorbrak met haar juicekanaal Life of Yvonne op Insta (dik 280k volgers) en haar gelijknamige YouTube-kanaal (meer dan 150k abonnees). Ook sijpelt ze sinds kort steeds meer door in de 'mainstream media', zoals in het 'traditionele' showbizzprogramma RTL Boulevard, waarvoor ze af en toe een exclusief filmpje vol sappige juice opneemt. Waarschijnlijk verdient ze het grootste deel van die half miljoen door de omzet van haar eigen sieradenlijn, maar vorig jaar begon Yvonne ook met een exclusieve Telegramgroep waarin ze tegen betaling juice dropt die ze niet op Insta knalt. 

'Durf alles te zeggen'

Dat 'Alberta Verlinde' redelijk solo te werk kan gaan, vindt ze een verademing. "Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen." Ook gaat ze anders om met BN'ers, vindt ze zelf. "Ik hoef geen BN'ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.

In het filmpje hieronder vertelt Yvonne meer over haar ondernemingen:

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.