glennis grace

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
glennis grace

Glennis Grace en zoon opgepakt in supermarkt

|
|

Laatste update:

Zangeres Glennis Grace en haar zoon zijn gisteravond opgepakt na een gevecht in een Amsterdamse supermarkt. Dat laat de advocaat van Glennis Grace weten aan de De Telegraaf. Glennis en haar zoon worden verdacht van bedreiging, mishandeling en vernieling. Dat meldt de politie Amsterdam aan de krant. Er is ook nog een derde man aangehouden. 

'Geschopt en geslagen' 

Het incident met Glennis Grace en haar zoon zou hebben plaatsgevonden in een filiaal van Jumbo aan de Westerstraat in de Jordaan. Medewerkers van de supermarkt zouden zijn bedreigd en mishandeld, met meerdere klanten als getuigen. In De Telegraaf staat: "Medewerkers werden geschopt en geslagen en één van hen had zelfs een bloedneus."

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De politie doet nog onderzoek naar het incident. 

Zangeres Glennis Grace was in 2005 de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. Ook deed ze mee aan America's Got Talent. Het afgelopen jaar was ze te zien als nieuw jurylid bij het televisieprogrammaThe Voice of Holland - waar haar commentaar veel reacties losmaakte, onder meer bij Henkjan Smits. Ook heeft Glennis weleens laten weten dat ze "geen tijd heeft voor haters."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder