Yvon Jaspers uit Boer zoekt vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers uit Boer zoekt vrouw

Yvon Jaspers verwelkomt nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beschuit met muisjes voor Yvon Jaspers: haar datingprogramma Boer Zoekt Vrouw heeft opnieuw een heuse liefdesbaby opgeleverd!

Hans en Audrey

De voormalige Boer Zoekt Vrouw-deelnemers Hans en Audrey hebben een wolk van een dochter op de wereld gezet. Dat nieuws kwam vandaag naar buiten via de website van het programma. Het meisje is op vrijdag 29 januari geboren en heeft de naam Sofie gekregen. Op de Instagram-pagina van Boer Zoekt Vrouw poseren de trotse ouders met hun pasgeboren baby.

Groot gezin

Opvallend genoeg deelt Sofie haar verjaardag met haar oudere zus Silke. In totaal heeft het BzV-koppel nu vier kinderen op de wereld gezet: twee zoons en twee dochters. En een groot gezin past wel bij boer Hans: “Ik hou wel van de drukte om me heen, gezellig. En als het allemaal wat veel wordt, neem ik ze gewoon mee de kas in. Dan kunnen ze daar lekker rommelen.”

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

‘Zo bijzonder’

Natuurlijk moest het heugelijke nieuws ook even gedeeld worden met Yvon Jaspers. “Sofie is om 14.05 uur geboren en later zag ik dat Yvon precies om 14.05 uur een appje had gestuurd om te vragen hoe het met ons ging”, vertelt Hans. “Dat vonden we zo bijzonder, dat we haar meteen maar even hebben gebeld om het mooie nieuws te vertellen.”

Sofie is trouwens niet de enige Boer Zoekt Vrouw-baby die dit jaar is geboren: boerin Steffi is vorige maand bevallen van baby Sterre!

Lees verder