Yvon Jaspers, Boer zoekt vrouw Special 90 spruiten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers, Boer zoekt vrouw Special 90 spruiten

Yvon Jaspers gaat op babybezoek in Boer zoekt vrouw: 90 spruiten Special

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Robert ten Brink mag dan Dr. Love genoemd worden, maar de ware Cupido is Yvon Jaspers! Door haar datingprogramma Boer zoekt Vrouw vonden veel boeren (en enkele boerinnen) de liefde... en wat blijkt? Er zijn inmiddels zo'n 90 kinderen geboren bij 42 van deze boeren. 

Vanavond brengt ze in de zogenoemde Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special een bezoekje aan enkele van die geluksvogels, onder wie Steffi die het liefdesgeluk vond bij Roel.

Babybezoek van Yvon Jaspers

De liefde van deze twee werd in januari bezegeld met de komst van hun dochtertje Sterre Yvon Madelon. En dat gaat hartstikke goed. "Ze is nu bijna een maand. Ze groeit echt als kool", vertelt de hengstenboerin trots. Het voelt dan ook als een sprookje die is uitgekomen. "Mijn leven is in positieve zin 190 graden veranderd. Ik was al gelukkig, maar ik had nooit verwacht dit allemaal te mogen meemaken; én een relatie én een kind. Dat is wel de kers op de taart." Smelt, mannen houd je vrouwen binnen... uh buiten, want dit worden rammelende eierstokken! 

Vader Tom

Ook gaat Yvon Jaspers langs bij tv-boer Tom die in seizoen acht de meeste brieven ooit kreeg. Hij vond uiteindelijk niet het liefdesgeluk bij Rimke, maar korte tijd daarna verloor hij zijn hart aan zijn huidige vriendin Marieke. In 2019 werden deze twee voor het eerst ouders en wel van zoontje Moos. In de tweede sneak hieronder zien we hoe hij het boerenleven met de paplepel krijgt ingegoten; van een ritje op de 'toe ta' tot een gezellig onderonsje met de kippen. Zo cute!

Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special, is vanavond om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder