Chris Rock neemt het op tegen de Kansas City Mafia, in het vierde seizoen van Fargo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Rock neemt het op tegen de Kansas City Mafia, in het vierde seizoen van Fargo

You betcha! Trailer en releasedatum Fargo seizoen 4!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na een stilte van bijna drie jaar is er weer nieuws uit Fargo, North Dakota. Chris Rock strijdt tegen de maffia van Kansas City, in de eerste trailer van de misdaadserie.

Het vierde seizoen van de misdaadserie is wat anders dan we gewend zijn. De serie speelt zich niet af in de omgeving van Fargo (North-Dakota) maar in Kansas City. Veel zwarte Amerikanen trekken naar deze stad om de racistische wetten in het zuiden te ontvluchten. Daar komen ze in conflict met de gevestigde maffia. De serie speelt zich voornamelijk af in de jaren 50. Dé link met Fargo lijkt de zuster Oreatta Mayflower (Jessie Buckley), die met een dik ‘midwestern’ accent binnenkomt.

Loy Cannon (Chris Rock) probeert als bendeleider een verbond te sluiten met Kansas City, maar die club heeft tot nu toe alle concurrentie uitgemoord… Tegelijkertijd is er een machtsstrijd gaande binnen de Italiaanse maffia waar Cannon van probeert te profiteren.

Fargo zou Fargo niet zijn zonder excentrieke misdadigers en gruwelijk geweld. Wat dat betreft stelt de trailer niet teleur!

Fargo seizoen 4

Fargo is vanaf 19 april te zien op het Amerikaanse FX. Tot nu toe was de serie altijd de volgende dag op Netflix Nederland te zien, dus daar gaan we voorlopig ook van uit. We hebben er zin in!

2020 wordt sowieso een prima jaar op misdaadgebied: het derde seizoen van Ozark verschijnt in maart, en eind februari begint het vijfde seizoen van Better Call Saul. Op 3 april gaat bovendien La Casa De Papel óók verder met het vierde seizoen.

Lees verder