Dit zijn de beste series van 2017

Veronica Superguide logo
Dit zijn de beste series van 2017

Dit zijn de beste series van 2017

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Video gecheckt? Wil je weten welke series allemaal in onze mash-up voorkomen? We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet. Geheel willekeurig.

Stranger Things

Een jongetje verdwijnt op mysterieuze wijze en zijn moeder gaat op zoek naar hem. Ze ontdekt dat er iets bovennatuurlijks aan de hand is.

The Crown

Het leven van prinses Elizabeth verandert in een keer wanneer ze gekroond wordt tot koningin van Engeland. Niet iedereen vindt haar geschikt voor zo een belangrijke functie en ze wordt tegengewerkt van allerlei kanten.

This Is Us

Een groep mensen, die op het eerste gezicht weinig gemeen hebben, delen lief en leed met elkaar.

13 Reasons Why

Tiener Clay Jensen ontvangt een doos met cassettebandjes waarop zijn klasgenootje Hannah vertelt waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.

Master of None

Dev is een dertigjarige acteur in New York. Hij komt op het punt in zijn leven dat hij na moet denken over zijn toekomst en belangrijke keuzes moet maken die zijn leven zullen veranderen.

Twin Peaks: The Return

Na 16 jaar afwezigheid was David Lynch dit jaar terug met zijn gelauwerde mysterie Twin Peaks. Hij stelde niet teleur. Twin Peaks: The Return is zonder twijfel één van de beste series van 2017.

The Good Place

Door een misverstand belandt de egoïstische Eleanor na haar dood in de Goeie Plek. Met de hulp van haar zielsverwant Chidi probeert ze alsnog een goed persoon te worden zodat ze mag blijven.

Game of Thrones

Dwars door de mysterieuze aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen duistere machten, vechten de machtige families van de Zeven Koninkrijken om de IJzeren Troon van Westeros te veroveren.

Legion

David Haller denkt dat hij gek is. Hij heeft bizarre visioenen en is vaste gast bij psychiatrische ziekenhuizen. Maar dan ontdekt hij dat er misschien helemaal niks mis met hem is. Hij blijkt een mutant te zijn met bijzondere krachten.

Star Trek: Discovery

De bemanning van de USS Discovery reist door de ruimte op zoek naar nieuwe werelden en beschavingen. Ze onderzoeken een incident dat grote gevolgen heeft voor de toekomst.

GLOW

Een jonge werkeloze actrice doet een laatste poging het te maken in Los Angeles en sluit zich aan bij de worstelorganisatie Gorgeous Ladies of Wrestling.

The Leftovers

Wanneer 2 procent van de wereldbevolking op mysterieuze wijze verdwijnt, probeert de rest van de wereld te begrijpen wat er is gebeurd en hoe ze verder moeten leven. Was het de bijbelse Vervoering of is er wat anders aan de hand? 

Riverdale

Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale.

Outlander

Het is 1945, kort na de Tweede Wereldoorlog: de gelukkig getrouwde verpleegster Claire Randall maakt met haar man Frank een soort tweede huwelijksreis door Schotland. Maar wanneer de haar handen tegen een grote steen legt verdwijnt ze en komt ze terecht in 1743.

American Gods

Een gevangene genaamd Shadow Moon wordt vervroegd vrijgelaten en komt in contact met de mysterieuze Mr. Wednesday. Hij wordt al snel meegesleurd in een strijd tussen oude en nieuwe goden.

The Deuce

New York krijgt in de jaren '70 te maken met een toename van porno en prostitutie. De tweeling Vincent en Frankie Martino proberen daar van te profiteren en raken betrokken bij de activiteiten van de maffia.

Fargo

Ook in het derde seizoen komen alle bekende elementen terug. Een stel onnozele oplichters, een bloeddorstig duo, een miljonair en een bizar verhaal. 

The Handmaid's Tale

De Verenigde Staten is overgenomen door een religieuze beweging en vrouwen zijn tweedeklas burgers geworden. Veel vrouwen zijn onvruchtbaar geraakt en de vrouwen die nog kinderen kunnen krijgen, moeten kinderen baren voor de rijke elite.

Mindhunter

In 1979 doen twee FBI-agenten onderzoek naar onopgeloste moorden. Om meer inzicht te krijgen in de misdaden interviewen ze seriemoordenaars.

Better Call Saul

Voordat hij bekend stond als criminele topadvocaat Saul Goodman was Jimmy McGill een mislukte advocaat zonder cliënten. Wanneer hij zich iets minder aan de regeltjes houdt, ontdekt hij dat er misschien toch nog een toekomst voor hem is in de advocatuur.

Veep

Selina Meyer, gescheiden vrouw met een dochter, is vicepresident van de Verenigde Staten en heeft een gespannen relatie met de president. Toch probeert ze met haar mantra "politics is about people" kleine projecten op de rails te krijgen.

Lees verder