Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau
BN'ers

Yolanthe Cabau: ‘F*ck, wat kan liefde pijn doen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Yolanthe Cabau is op dit moment te zien in Netflix-film F*ck de Liefde 2 en werd daarom door het tijdschrift Grazia aan de tand gevoeld over haar eigen liefdesleven. "Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer."

Liefdesverdriet

In F*ck de Liefde 2 speelt liefdesverdriet een belangrijke rol en daar kan Yolanthe zich goed in vinden. "Fuck, wat kan de liefde pijn doen", vertelt ze in het lifestyle magazine. "Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je een relatie hebt gehad, het gaat om de intensiteit van de liefde die je hebt gevoeld. Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer."

Dankbaar

Haar break-up met voetballer Wesley Sneijder werd breed uitgemeten in de media en daar had ze het erg moeilijk mee. Toch is ze wel dankbaar voor de relatie met haar ex-man. "Want als we er straks niet meer zijn en ergens vanuit het universum terugkijken op het leven, dan waren die karakters ook nodig om te 'voelen'."

 

Nieuwe vlam

De actrice lijkt nu weer gelukkig in de liefde te zijn. Het gerucht ging al langer dat zij een nieuwe vlam had en volgens de roddelmedia zou ze met Donny Roelvink aan het daten zijn. Daar blijkt niks van waar, ze is namelijk samen met model Lentini Eersteling.

F*ck de Liefde 2 is een hit op Netflix en domineert de top 10, al konden wij de flauwe romcom niet waarderen...

F*ck de Liefde 2 is nu te zien op Netflix.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder