Charlize Theron in Mad Max: Fury Road

Veronica Superguide logo
Charlize Theron in Mad Max: Fury Road

Yes! Mad Max-spin-off over Furiosa komt eraan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Eindelijk! Regisseur George Miller is begonnen aan een spin-off-film van Mad Max: Fury Road! De film gaat over de stoere amazone Furiosa, die wordt gespeeld door Anya Taylor-Joy.

De gestoorde actie in Mad Max: Fury Road leverde een paar jaar geleden één van de beste actiefilms ooit op. Er werd gepraat over een sequel en een spin-off, maar George Miller lag lange tijd overhoop met Warner Bros. vanwege geld. Nu dit conflict is opgelost, is Miller lekker aan het casten!

Wat heet! Anya Taylor-Joy speelt een jongere Furiosa; de onverschrokken dame die in Fury Road rebelleert tegen de schurk Immortan Joe. Charlize Theron had graag teruggekeerd als Furiosa, maar Miller vindt het digitaal verjongen van acteurs op dit moment nog niet overtuigend genoeg.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Mad Chris Hemsworth!

Minstens zo interessant zijn twee andere namen. Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Candyman) doet mee, en dat geldt ook voor… Chris Hemsworth (Thor). Het zijn veelbelovende namen voor de Furiosa-spin-off, maar we weten helaas nog niet welke rollen ze zullen spelen. 

Imperator Furiosa is in Mad Max: Fury Road de gevreesde rechterhand van Immortan Joe, totdat ze rebelleert en al zijn bruiden ontvoert. Met behulp van 'Mad' Max Rockatansky (Tom Hardy) ontsnapt ze door de woestijn, maar er zijn ontelbare vechtpartijen/crashes/vuurspuwende gitaren voorbijgekomen voor het zover is!

Wanneer de film precies verschijnt is helaas nog onbekend.

Lees verder