Patty Brard vierde een vrolijke Kerst!

Veronica Superguide logo
Patty Brard vierde een vrolijke Kerst!

Yes! Kerstdroom komt uit voor Patty Brard!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kerstmis is een tijd voor verzoening, en Patty Brard kreeg het kerstcadeau van haar leven! Ze vierde het feest dit jaar samen met haar dochter Priscilla, met wie ze jarenlang geen contact had.

Patty Brard had een fikse ruzie met haar dochter Priscilla, en geen contact met haar. De ruzie duurde ongeveer elf jaar, en Patty gaf toe dat ze na al die tijd eigenlijk niet meer wist waar het nou eigenlijk mee begonnen was! Schijnbaar kwam het door spanningen die ontstonden tijdens de geflipte realityshow Patty's Posse.

Dit jaar ontmoetten Priscilla en Patty elkaar weer en legden ze hun twist eindelijk bij. Een emotioneel moment, en dat geldt óók voor de kerstdagen: Patty en Priscilla vierden het gezellig onder de boom.

“Mogen al jullie dromen uitkomen! Vrolijk Kerstfeest allemaal”, deelt ze op Instagram.

Kerst met Patty en Priscilla!

Als er één moment geschikt is voor het bijleggen van ruzies, dan is het wel Kerst. Verschillende BN’ers reageerden enorm blij onder de post. “Prachtig samen”, meldt Irene Moors, terwijl Roxeanne Hazes (die ook de nodige ervaring heeft met ruzies) een lading hartjes dropt!

Patty’s fans zijn enorm blij voor de diva en haar dochter: ze hopen dat hun kerstfeest een voorbeeld is voor iedereen met ruzie. Als déze dames het bij kunnen leggen, dan is er altijd hoop voor anderen. Of het ooit nog goed komt tussen Patty Brard en haar zus?

Lees verder