Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard

Patty Brard zet advocaat op zus wegens ‘ouderenmishandeling’

|
|

Laatste update:

Patty Brard, momenteel te zien in reisprogramma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd, heeft advocate Bénédicte Ficq in de arm genomen. Waarom? Volgens Patty omdat haar zus hun moeder bij haar weghoudt.

"Het is niet alleen zo dat ik mijn dochter al een tijd niet meer zie, maar door een heel compliceerde situatie heb ik ook mijn moeder al een hele tijd niet meer gezien", zei Patty in de meest recente aflevering van haar show met Gordon. Inmiddels is duidelijk dat de ruzie met haar zus al vijf jaar voortsleept en dat ze haar moeder al zo'n drie jaar moet missen...

Advocaat

"Zij is tussendoor nog een keer bij Patty thuis geweest en vertelde haar toen 'dat ze ons zo mist'. Volgens de presentatrice is de ruzie nu tot een ‘juridisch hoogtepunt’ is gekomen", schrijft RTL Boulevard vandaag. Het programma had ook contact met advocate Ficq. Die stelt het volgende: "onderliggend kan gesteld worden dat er sprake is van oudermishandeling in de zin van het weghouden van een ouder bij haar kinderen". Dat krijgt dus nog een juridisch staartje. Patty's zus heeft voor zover wij weten nog niet gereageerd op dit nieuws.

Patty vs. zus

Dat is nog niet alles. Volgens Patty heeft haar zus de familie verteld dat ze geld stal. "Mijn zus heeft de hele familie wijsgemaakt dat toen er geld ontvreemd was bij mijn vader, ik dat heb gedaan”, zo legt ze uit. Gelukkig voor haar blijkt Gordon, met wie ze binnenkort nóg een SBS6-programma mag maken, een flinke steun in de rug. “Alsof jij dat zou doen", verdedigt hij. Patty laat overigens op Insta weten dat het verder wél goed met haar gaat. Gelukkig maar!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder