Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Patty en Gordon presenteren dagelijkse talkshow op SBS6!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu schiet SBS6 alsnog de kogel door de kerk: Gordon en Patty Brard krijgen een eigen, dagelijkse talkshow!

Dat kondigde het illustere duo gisteren zelf aan bij Jinek. Hun nieuwe concurrent, dus? Nou, nee - dat ook weer niet. Gordon en Patty mengen zich niet in de 'talkshowoorlog' tussen Op1 en Jinek want ze komen al om 18:00 uur op de buis! We beginnen alvast met duimen: hun huidige show die ze samen maken, scoort namelijk niet zo best.

Dr. Phil

Gordon bracht vorig jaar een bezoek aan cultheld Dr. Phil. En dat was, zo blijkt nu, om de nodige voorbereidingen te treffen voor zijn eigen talkshow. Gordon & Patty draait namelijk ook om maatschappelijke issues en persoonlijke problemen. "In elke aflevering van dit bijzondere praatprogramma delen opmerkelijke gasten hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Gordon en Patty leiden het gesprek tussen deze ervaringsdeskundigen, verschillende experts én het publiek", aldus SBS6 in een persverklaring.

Patty en Gordon presenteren dagelijkse talkshow op SBS6!

Mag je vreemdgaan als je partner nooit meer seks wil?

Die kop hierboven is bijvoorbeeld zo'n stelling waar Gordon & Patty mee aan de haal gaat. Maar ook: 'Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven?' en 'Hoe ga je om met mensen die je een luie dikkerd vinden als je een gastric bypass ondergaat?' Oh ja: Gordon en Patty wisselen elkaar doordeweeks af en vrijdag presenteren ze altijd sámen. Wel zo gezellig! 

Gordon & Patty is vanaf 6 april om 18:00 uur te zien bij SBS6.

Lees verder