Gordon bij Dr. Phil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon bij Dr. Phil

OMG: Gordon zit bij Dr. Phil?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wie Gordon een beetje volgt op social media, weet dat hij momenteel in de VS vertoeft. Na een bezoek aan de Emmy Awards, ging hij ook gewoon even op bezoek bij de bekendste tv-psycholoog OOIT en dan hebben we het natuurlijk over... Dr. Phil!

Op instagram deelt Gordon een foto van de zéér bekende Dr. Phil-studio waar tv-dino Phil McGraw honderden, zo niet duizenden probleemgevallen ontving. 

Gordon in Amerika

Gordon Heuckeroth liet zich recent opnemen in een afkickkliniek. Hij wilde af van zijn drugs- en alcoholverslaving, iets dat 'm nu eindelijk is gelukt! Hij houdt zijn fans al weken op de hoogte van zijn intensieve sportsessies, positieve instelling én de therapie-sessies - die horen er nu eenmaal bij. Een heerlijke uitstapje naar Amerika mag dus niet ontbreken in zijn 'tweede leven'. 

Emmy's en Dr. Phil

Zondag mocht hij zelfs over de rode loper paraderen bij de Emmy-uitreikingen. Nuchter, dat wel. Gelukkig viel zijn maatpak in de smaak bij Amerikanen. Gordon vond zijn bezoek aan Dr. Phil "een belevenis" en noemt het een "amazing experience". 

Herhalingen van Dr. Phil zijn elke werkdag in de middag zien op RTL 4 én RTL 5. Het is niet bekend of Gordon ook daadwerkelijk in een uitzending komt; waarschijnlijk ging het enkel om een heel tof kijkje achter de schermen. 

Lees verder