Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 krijgt nieuwe trailer… met een vleugje Cats?

|
|

Laatste update:

We blijven nog even op de DC Fandome! The Batman was namelijk niet de enige superheldenfilm die een nieuwe trailer kreeg: ook Wonder Woman 1984 werd flink in het zonnetje gezet. Daarbij is het extra tof dat in onderstaande trailer eindelijk ook een grote rol weggelegd is voor het personage Cheetah.

Wonder Woman 1984-trailer vanaf DC FanDome

Het nieuwe avontuur van Wonder Woman speelt zich – zoals de titel al enigszins doet vermoeden –  af in 1984. We zien opnieuw Gal Gadot en Chris Pine in de hoofdrol. Zij worden ditmaal echter vergezeld door Barbara Minerva, oftewel Cheetah; een rol van Kristen Wiig. Barbara is ontevreden met haar leven en valt voor de sluwe praatjes van Maxwell Lord (Pedro Pascal), die haar alles belooft waar ze ooit van gedroomd heeft. Barbara's verlangen naar macht resulteert in haar transformatie tot Cheetah. Klinkt interessant, toch? Helaas hadden we in de eerdere trailer nog weinig gezien van dat personage… Daar komt vandaag echter verandering in! Kijk maar eens naar de nieuwe trailer voor Wonder Woman 1984:

De releasedatum van Wonder Woman 2?

Het langverwachte vervolg op het enorm succesvolle Wonder Woman had eigenlijk al in de bioscoop moeten draaien… Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Wonder Woman 1984 staat nu gepland voor oktober 2020, maar het is niet zeker of de superheldenfilm die datum wel gaat halen… Zo ontbreekt de releasedatum opvallend genoeg ook in bovenstaande trailer. Mogelijk wacht de studio eerst nog effe af hoe Tenet het gaat doen. We houden je op de hoogte!

Lees verder