Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Trailer Wonder Woman 1984 belooft spectaculaire superheldenfilm

|
|

Laatste update:

Volgend jaar keert Wonder Woman terug in de bioscopen. En zo te zien is de iconische DC-superheldin het nog niet verleerd!

Megalomaan

Het nieuwe avontuur van Wonder Woman speelt zich af in 1984. Mocht je dat nog niet hebben afgeleid uit de titel, het feit dat dit jaartal is te zien in de eerste seconden van de trailer en het gegeven dat de eerste beelden worden ondersteund door de 80s hit ‘Blue Monday’ van New Order. Over de plot is nog weinig bekend, maar in deze overbekende setting moet de titelheldin het opnemen tegen de megalomane superschurk Maxwell Lord en de dodelijke Cheetah. Gelukkig krijgt ze hulp van een oude bekende!   

Comeback

Natuurlijk komt Gal Gadot in dit vervolg weer in actie als Wonder Woman. Maar zoals gezegd is zij niet de enige hoofdrolspeler die een comeback maakt. Ook Chris Pine keert terug, als oorlogspiloot Steve Trevor. Best wonderlijk, gezien zijn lot in de eerste film, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in superheldenstrips. De schurken Maxwell Lord en Cheetah worden respectievelijk gespeeld door Pedro Pascal (The Mandalorian) en Kristen Wiig (Ghostbusters). Voeg daarbij het feit dat Patty Jenkins opnieuw plaatsneemt in de regiestoel, en dan hebben we nog maar één vraag: is het al 1984?

Wonder Woman 1984 draait vanaf 6 april 2020 in de bioscopen.

Lees verder