Eerste beelden Wonder Woman 2 onthullen terugkeer oude bekende

Veronica Superguide logo
Eerste beelden Wonder Woman 2 onthullen terugkeer oude bekende

Eerste beelden Wonder Woman 2 onthullen terugkeer oude bekende

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgend jaar verschijnt het vervolg op de superheldenhit Wonder Woman. En de eerste beelden lichten alvast een tipje van de tiara op!

Cheetah

Eind 2019 hijst Gal Gadot zich opnieuw in de wonderbra voor het vervolg op de superheldenhit Wonder Woman. Eerder dit jaar wisten we al te melden dat dit vervolg zich in de jaren 80 afspeelt, iets dat nog eens wordt onderstreept door de officiële titel: Wonder Woman 1984! Over het verhaal is verder nog niets bekend, maar we weten wel dat Kristen Wiig (Ghostbusters) heeft getekend voor de rol van de superschurk Cheetah. Vandaag verschenen op Twitter twee foto’s die een eerste blik geven op dit vervolg op de kaskraker uit 2017.

Dallas

In de foto die Gal Gadot plaatste is te zien hoe de titelheldin aandachtig naar een aantal schermen kijkt. Toegegeven, hier worden we niet echt veel wijzer van. Wel een leuk detail is het screenshot van J.R. Ewing op de televisie uiterst links in de middelste rij. Hij was de schurk in Dallas, een razend populaire televisieserie in de 80’s. Maar de foto die regisseur Patty Jenkins op Twitter zette is een stuk verrassender!

Vlam

Trouwe volgers van Superguide wisten al dat Chris Pine opnieuw in de huid zou kruipen van Steve Trevor voor Wonder Woman 1984. Maar gezien zijn lot in het eerste deel, gingen we ervan uit dat de oude vlam van Diana alleen zou verschijnen in flashbacks. Als we deze foto echter mogen geloven, heeft Steve ook de overstap gemaakt naar 80’s. We moeten nog even afwachten hoe dat precies zit: Wonder Woman 1984 draait vanaf oktober 2019 in de bioscopen!

Lees verder