Winston Gerschtanowitz, ophef, RTL Boulard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winston Gerschtanowitz, ophef, RTL Boulard

Winston Gerschtanowitz vergelijkt RTL Boulevard met 'de wachtkamer van de dokter'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Winston Gerschtanowitz was jarenlang een vast gezicht in RTL Boulevard. Nu hij er niet meer werkt, merkt hij dat de lat een stuk lager ligt. Zo laat hij weten in de Playboy.

“Albert had natuurlijk altijd een uitgesproken mening. In die zin hebben ze de lat ook een stuk lager gelegd de afgelopen jaren, dat is wel duidelijk”, zo vertelt Winston. Toch kan hij de meeste keuzes, die Erland Galjaard voor het programma heeft gemaakt, nog wel waarderen."Ik denk wel dat hij er goed aan heeft gedaan om het programma van opzet te veranderen. Het sluit nu meer aan op de jongere doelgroep."

Te veel mensen

Maar zo zegt Winston, die momenteel samen met Patty Brard Dancing on ice presenteert“Het is net de wachtkamer van de dokter. Ik vind dat er nu te veel mensen in de studio zitten." Hiermee verwijst hij vast naar het feit dat bij het showbizzprogramma gasten op de bank moeten wachten tot zij aan de beurt zijn. Toch kijkt hij er nog geregeld naar. "Ik vind het nog steeds een leuk programma om naar te kijken." Of dat binnenkort nog zo is, is nog maar de vraag. Hij presenteert namelijk vanaf 20 januari in hetzelfde tijdslot de dagelijkse spelshow 50/50 op SBS6. 

Lees verder