Patty Brard en Winston Gerschtanowitch in Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard en Winston Gerschtanowitch in Dancing on Ice

Preview: Winston hoopt stiekem op uitglijers in Dancing on Ice

|
|

Laatste update:

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Dancing on Ice te zien bij SBS6. En daarbij hopen niet alleen de kijkers stiekem soms op een valpartij of twee!

Kritiek

Afgelopen week lag Dancing on Ice flink onder vuur. In het oog van de orkaan bevond zich opnieuw Joan Haanappel. Dit jurylid zou volgens veel kijkers niet kijken naar de danskwaliteiten van de kandidaten, maar vooral haar persoonlijke voorkeur laten spreken. De kritiek liet Haanappel zelf trouwens koud. “Als ze het niet leuk vinden, dan is dat jammer”, zo reageerde de voormalige kunstrijdster op alle negatieve reacties. Vanavond moeten de juryleden opnieuw belangrijke knopen doorhakken!

Uitglijer

Het niveau van de deelnemende BN’ers komt ondertussen steeds hoger te liggen. Dat is natuurlijk aan één kant spectaculair, maar aan de andere kant stiekem ook een beetje saai. Bij een programma als Dancing on Ice hoop je stiekem toch ook af en toe op een fikse uitglijer. Zelfs presentator Winston Gerschtanowitz kan een goede valpartij wel waarderen. In een interview met Televizier onthulde hij eerder: “Als alles altijd volgens het draaiboek gaat, dan wordt de show te gladjes. Natuurlijk wens ik niemand een ongeluk toe, maar de kans op een valpartij zet je wel op scherp.”

Lees verder