Winston wil mannelijke opvolger voor RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winston wil mannelijke opvolger voor RTL Boulevard

Winston wil mannelijke opvolger voor RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Winston Gerschtanowitz gaat RTL Boulevard na jaren van trouwe dienst verlaten. Het is nog de vraag wie hem gaat opvolgen. Zelf heeft hij daar wel al over nagedacht.

Mannelijke opvolger

Als Winston mag kiezen, wordt het in ieder geval een man die zijn plek achter de Boulevard-desk inneemt. "Het is vooral een gevoel hoor, dat het programma beter gedijt met een mannelijke presentator. Dat heeft zich de afgelopen jaren ook zo ontwikkeld”, vertelt Gerschtanowitz in gesprek met het AD.

Collega's

Verschillende namen doen de ronde, wanneer het gaat over Winstons opvolger. Zijn Boulevardcollega’s Miljuschka (“daar moet ik goed over nadenken”), Peter van der Vorst (“tijdgebrek is een probleem”) en Luuk Ikink (“ik zit prima op die co-hostplek) zijn niet direct enthousiast. Wel zijn ze alle drie te spreken over een externe naam die genoemd wordt: Jan Versteegh. 

SBS

Wie de opvolger ook wordt, Winston gaat Boulevard hoe dan ook verlaten. Hij vertrekt naar SBS, waar een paar interessante nieuwe projecten op de planning staan. "Als klein jongetje wilde ik altijd grote studioprogramma’s presenteren. Nu deze kans voorbij komt, grijp ik die met beide handen aan", zei hij eerder over zijn nieuwe stap. 

Wat Vindt Nederland?

Winstons eerste programma voor SBS wordt Wat vindt Nederland? Met de gedachte ‘Nederland heeft altijd overal een mening over’ in het achterhoofd, legt Winston vragen voor aan twee teams. De vragen komen voort uit opiniepeilingen van Maurice de Hond en de teams moeten zoveel mogelijk punten binnenhalen. Wees niet bang, het wordt geen saaie kennisquiz, gevatte opmerkingen en humor komen zeker ook voorbij in Wat vindt Nederland? Vanaf 9 maart elke donderdag om 21.30 bij SBS6.

Lees verder