Winston Gerschtanowitz maakt overstap naar SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winston Gerschtanowitz maakt overstap naar SBS6

Winston Gerschtanowitz maakt overstap naar SBS6

|
|

Laatste update:

Weer een nieuw gezicht bij SBS6. En wat voor een. Niemand minder dan Winston Gerschtanowitz komt de ploeg van de zender versterken.

Drie jaar

Een contract voor drie jaar heeft Gerschtanowitz getekend. Bij RTL was hij de laatste jaren voornamelijk te zien aan de desk van Boulevard, maar in het verleden ging hij ook op pad voor de Postcode Loterij en deed hij programma’s als Let’s Get Married en Your Face Sounds Familiar.

SBS

Winstons ervaring bleef bij SBS niet onopgemerkt. “Winston werkt al ruim twintig jaar voor en achter de schermen bij tv. Hij is een ervaren vakman en als presentator inmiddels een vertrouwd gezicht bij de mensen thuis”, aldus SBS’ Directeur Content Remco van Leen. Bij SBS6 gaat Gerschtanowitz de studioprogramma’s Wat vindt Nederland en Mensenkennis presenteren. 

Logische stap

En wat vindt Winston er zelf van? “Voor mij is dit een hele logische, volgende stap in mijn carrière. Als klein jongetje wilde ik altijd grote studioprogramma’s presenteren. Nu deze kans voorbij komt, grijp ik die met beide handen aan. Dankbaar kijk ik terug op de vele prachtige jaren bij RTL Boulevard en nu kijk ik uit naar de aankomende projecten bij SBS6!”

Lees verder