Willibrord Frequin en Katja Schuurman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Willibrord Frequin en Katja Schuurman

Willibrord Frequin onwel tijdens Beter Laat Dan Nooit-opnames

|
|

Laatste update:

TV-legende Willibrord Frequin ging in de Beter Laat Dan Nooit-aflevering van gisteren bíjna van zijn stokkie. Samen met collega-legends Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en reisleidster Katja Schuurman bezocht hij het mega-uitbundige carnaval in Rio.

Laatst zorgde Willibrord ook al voor een onvergetelijk moment in Beter Laat Dan Nooit door te onthullen dat hij stiekem trouwde met zijn vrouw. Ook die hevige discussie kunnen we ons nog goed herinneren. Gisteren liet hij óók een onvergetelijke indruk achter, maar dan... op een enge manier. Zo moest hij op een gegeven moment uit de menigte worden gehaald, op weg naar een ziekenpost...

Willibrord onwel

Gerard en Peter bleven op een tribune zitten terwijl Willibrord samen met Katja en Barrie in kostuum en al mee mochten dansen in de grote carnavalsoptocht in Rio. Een event waar miljoenen mensen op afkomen. Gedurende het spektakel ging Willibrord opeens niet zo lekker. "Katja hing iedere keer om mijn nek en zei: 'Willie, stop nou, stop nou!'", blikt hij terug. "Ik zei: 'ja, flikker toch op man, ik ga gewoon door!'"

Verzuring

Maar dat ging écht niet meer. De boosdoener? Verzuring in zijn benen. Willibrord droop af en moest naar de ziekenpost. Uiteindelijk bleek dat hij geen blijvende schade overhield aan het grootste carnaval ter wereld, maar het was wel even schrikken, gaf Barrie na afloop toe. De aflevering terugkijken? Dat kan hier!

De aflevering van gisteren was helaas ook de allerlaatste van dit seizoen.

Lees verder