Will Smith bij premiere Aladdin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith bij premiere Aladdin

Will Smith onthult trailer reünie Fresh Prince of Bel-Air

|
|

Laatste update:

Bijna een kwart eeuw na de laatste aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air, wordt de cast van deze comedyklassieker weer herenigd in een heuse HBO-special. Om alvast in de stemming te komen, deelde Will Smith vandaag de eerste trailer!

Exclusieve interviews en unieke beelden

In september werd bekend dat HBO een reünie-special van The Fresh Prince of Bel-Air had opgenomen. Hierin halen Will Smith en zijn collega’s herinneringen op aan een van de populairste comedyseries van de 90s. Naast smakelijke anekdotes, kunnen we ook uitkijken naar klassieke scènes, exclusieve interviews en unieke beelden van achter de schermen. En daaruit blijkt dat het er achter de camera net zo swingend aan toe ging als voor de camera!

‘Egomaniak’

Natuurlijk zou het Fresh Prince-feestje niet compleet zijn zonder Alfonso Ribeiro (Carlton), Joseph Marcell (Geoffrey) en DJ Jazzy Jeff. Opvallend: Janet Hubert is ook van de partij. Deze actrice speelde in eerste instantie tante Viv, maar ging met ruzie weg. Zij noemde Smith later onder meer een ‘egomaniak’. James Avery mag de hereniging helaas niet meer bij meemaken. De acteur die tekende voor de rol van Uncle Phil overleed in 2014 aan de gevolgen van een hartaanval.

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Releasedatum

De reünie van The Fresh Prince of Bel-Air gaat op 19 november in première bij HBO Max. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze special in Nederland te zien zal zijn. Gelukkig staan alle seizoenen ook op Netflix!

Lees verder