Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
VI

Wilfred Genee: ‘Zou bijna denken dat Vandaag Inside het expres doet’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Wilfred Genee heeft in zijn radioprogramma The Friday Move eindelijk gereageerd op de ophef rond Vandaag Inside. De presentator is naar eigen zeggen ‘heel benieuwd’ naar de terugkeer van het programma op maandag 16 mei.

Doen ze het er soms om?

Derksen voelde zich niet gesteund door Talpa en besloot daarom op te stappen bij het programma. Wilfred Genee en René van der Gijp verklaarden zich solidair, waardoor SBS6 één van zijn belangrijkste programma’s verloor. Al snel werd bekend dat er tóch gewerkt werd aan een comeback.

In The Friday Move vertelde Wilfred Genee dat hij zélf ook niet meer helemaal wist hoe de vlag er bij hing. ‘Het was een soort achtbaan de afgelopen weken, met alles wat er gebeurde vóór en achter de schermen.’ Tafelgast Harry Mens wees erop dat de controverse rond Vandaag Inside niet uniek is, en dat het leek alsof Derksen, Van der Gijp en Genee het er om doen.

Wilfred Genee is benieuwd

Genee moest toegeven dat het er inderdaad op leek: ‘Dat zou je bijna denken, ja! Zelfs ik kon het niet meer volgen op een gegeven moment.’ Genee is ook nog niet helemaal op de hoogte hoe de terugkeer van Vandaag Inside er precies uit gaat zien. ‘Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

En zo keert Vandaag Inside na een hele hoop gereutel én een korte voorjaarsvakantie toch weer terug. Je ziet de comeback op maandag 16 mei, rond 21:30 uur op SBS6.

Lees verder