Wil je een lijk spelen? Mocro Maffia is op zoek naar figuranten

Altijd al een acteerdroom gehad, maar heb je eigenlijk geen zin om er moeite voor te doen? Komt dat even goed uit. De makers van Mocro Maffia zijn namelijk op zoek naar figurant-lijken.

Mocro Maffia
© RTL Beeldbank/Videoland

In een video op TikTok laat Videoland weten hoe mensen zich kunnen aanmelden.

Kwalificaties

 ‘’Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen?’’ Robert de Hoog, Tatta in de serie, legt uit hoe je dan auditie kunt doen voor deze rol. Mocht het je lukken om een rol te bemachtigen, ben je dus te zien in de Videoland-hitserie, maar daarnaast hebben ze waarschijnlijk nog wat in petto. Zo bestaat er ook de kans dat je in een aflevering van de serie Sleepers (lees hier onze recensie) kan spelen. Hoe doe je dan auditie? Dat is heel simpel. Neem een video op met het ‘figurant-lijk gezocht!’-effect, plaats deze op je TikTok-account, tag Videoland en wie weet word je wel benaderd!

Succesvol

Dat de serie over de georganiseerde misdaad enorm goed scoort is je waarschijnlijk niet ontgaan. Seizoen vier ligt inmiddels al achter ons. Logisch dat de RTL-streamingdienst nog lang niet klaar is met Mocro Maffia. Het vijfde seizoen is daarom ook al aangekondigd, en binnenkort kunnen we genieten van een spin-off film over Tatta. In de film wordt dieper ingegaan op het verhaal van het personage, en krijgen we een beter beeld van de man waar nog veel vragen over bestaan.

Seizoen één tot en met vier van Mocro Maffia kijk je nu op Videoland. Mocro Maffia: Tatta kijk je daar vanaf 28 april.