westworld evan rachel wood dolores

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
westworld evan rachel wood dolores

YES! Westworld seizoen 4 bevestigd door HBO

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

HBO heeft bevestigd dat Westworld verlengd wordt met een vierde seizoen! Dat gebeurde via de Twitter-account van de betaalzender. Helaas kunnen we uit die tweet alleen nog niet opmaken uit hoeveel nieuwe afleveringen seizoen 4 zal bestaan.

Westworld seizoen 3 is niet het laatste seizoen

Nu we het einde van seizoen 3 van Westworld naderen, besloot HBO wat goed nieuws met de fans van de serie te delen! Het huidige seizoen blijkt namelijk niet het laatste. De betaalzender maakte op Twitter bekend dat er een vierde seizoen aankomt. Dat seizoen 4 mogen we waarschijnlijk ergens in 2022 verwachten. Die wijsheid komt voort uit het feit dat er tot op heden steeds twee jaar tussen de verschillende seizoenen van Westworld zit én het ernaar uitziet dat de impact van de coronacrisis nog wel even voelbaar zal blijven.

Westworld krijgt niet meer dan zes seizoenen

Als we The Hollywood Reporter mogen geloven, krijgt Westworld sowieso niet meer dan zes seizoenen. Dat betekent dat we met het huidige derde seizoen in ieder geval op de helft zijn. Dit meest recente seizoen ging in maart in première. In Nederland kun je de serie exclusief checken op Ziggo Movies & Series XL. Moet je nog beginnen aan Westworld? Wij vertellen je alles wat je moet weten! Ook leuk: deze 9 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over de spannende sci-fi-serie!

Lees verder