westworld seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
westworld seizoen 3

Nu te kijken: Westworld seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vandaag verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Westworld op Ziggo. Voor het eerst in de HBO sciencefiction-serie zijn de robots ontsnapt en infiltreren ze écht de buitenwereld. Niet alleen introduceert het nieuwe seizoen dit nieuwe speelveld, ook Breaking Bad-ster Aaron Paul doet zijn intrede in de serie!

Robot on Robot action

Er ontstaat in seizoen 3 een strijd tussen mens en robot, maar ook bij de robots onderling is de rivaliteit groot. Dolores (Evan Rachel Wood) loopt na haar ontsnapping het personage van Aaron Paul tegen het robotlijf, maar kan niet lang van haar vrijheid genieten. We horen namelijk in de trailer dat Maeve (Thandie Newton) Dolores moet opsporen en vermoorden... 

Vertrouwde cast

Veel van de bekende hosts vechten nog voor hun vrijheid en proberen op verschillende manieren te ontsnappen uit de klauwen van hun makers. Ed Harris keert terug als de geliefde Man in Black, die met zijn drang de wereld te redden een levensdoel gevonden lijkt te hebben. Ook Jeffrey Wright, Tessa Thompson en de Nederlandse Katja Herbers zijn allemaal weer te zien in seizoen 3. 

Nu te kijken: Westworld seizoen 3

Eerste reacties

De Westworld-makers beloofden seizoen 3 minder verwarrend te maken dan de eerdere seizoenen, maar de eerste reacties lijken aan te geven dat je als nog je kop er goed bij moet houden. De acteurs zijn weer erg boeiend en geven de schrijver een gedurfde draai aan een sowieso al boeiende premisse. Lees hier onze recensie van de eerste vier afleveringen!

Een nieuwe aflevering van Westworld is vanaf 16 maart wekelijks te zien, exclusief bij Ziggo Movies & Series XL.

Lees verder