Westworld seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Westworld seizoen 3

Bekijk de nieuwe Westworld seizoen 3 trailer!

|
|

Laatste update:

HBO heeft een nieuwe trailer voor Westworld seizoen 3 vrijgegeven en er is een boel gaande in het futuristische themapark. Ook erbuiten trouwens want voor het eerst zijn er robots ontsnapt en in de echte wereld geïnfiltreerd!

Breaking Westworld

Westworld seizoen 3 zorgt voor grote veranderingen nu Dolores (Evan Rachel Wood) ontsnapt is uit haar kleine western-wereld. Ze komt onder andere een nieuw personage tegen, gespeeld door Breaking Bad-ster Aaron Paul. Andere terugkerende personages proberen ondertussen op hun eigen manier te ontsnappen...

Bekijk hier de nieuwe trailer van Westworld seizoen 3!

Wat mag je verwachten van Westworld seizoen 3?

In de trailer krijgen we alvast een eerste indruk van wat de personages in het derde seizoen van Westworld te wachten staat. Een strijd tussen robots en mens, maar ook tussen de robots onderling! We horen namelijk dat Maeve (Thandie Newton) de opdracht krijgt om Dolores op te sporen en te doden... En dan is er nog Ed Harris (als de Man in Black) die verklaart eindelijk te weten wat zijn doel is: de wereld redden. Spanning en sensatie, waar we gelukkig niet heel lang meer op hoeven te wachten!

Westworld seizoen 3 vanaf 16 maart op Ziggo Movies & Series XL

Het derde seizoen start in Amerika op zondag 15 maart en maandag 16 maart kunnen we in Nederland het bekijken via Ziggo Movies & Series XL. Jeffrey Wright, Ed Harris en Tessa Thompson keren ook weer terug. De Nederlandse actrice Katja Herbers, die een grote rol in seizoen 2 had, houdt het nog even geheim of ze weer in de nieuwe Westworld-afleveringen te zien is.

Lees verder