Wendy van Dijk in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk in DWDD

Wendy van Dijk reageert op ‘ongemakkelijk’ DWDD-interview

|
|

Laatste update:

Eerder deze maand zat Wendy van Dijk voor het eerst in zo'n tien jaar weer aan tafel bij het inmiddels gestopte De Wereld Draait Door. Het gesprek met Matthijs voelde volgens velen een béétje ongemakkelijk toen hij begon over haar tanende populariteit. Wat vond Wendy eigenlijk van het interview?

"In DWDD ging het onder andere over jouw imagoprobleem", begint De Telegraaf-presentatrice Ingrid Jansen in haar interview met Wendy. "Ik moet eerlijk zeggen dat het een beetje een ongemakkelijk gesprek leek." Euhm... Wendy, mee eens? "Nee, ja, het voelde voor mij niet ongemakkelijk", reageert ze.

Het is wat het is

Wendy zat bij DWDD om haar nieuwe verborgen cameraprogramma Wie Het Laatst Lacht te promoten. Die eerste uitzending werd overigens lachend ontvangen, maar om alle verkeerde redenen. Matthijs stipte Wendy's imagoprobleem aan. Meerdere keren. "Ik hoef me niet ergens achter te verschuilen", blikt ze er nu op terug. "Het is precies wat Matthijs zei: 'het is wat het is'. Het komt en het gaat. Tenminste: dat is altijd wel gebleken."

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Wie Het Laatst Lacht

Nou, laten we hopen dat het weer vrij snel 'gaat'. Ondanks de zware kritiek die het typetjes-programma ontving, krijgen we wel weer een 'ouderwetse' Wendy te zien. Typetjes spelen en mensen voor de gek houden kun je wel aan haar overlaten. En met hilarische slachtoffers zoals Martien Meiland en Rico Verhoeven, die zelfs iemand rib brak, wordt het in ieder geval beter ontvangen dan haar vorige tv-flop Flirty Dancing!

Het DWDD-interview met Wendy:

Lees verder