Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Martien Meiland slachtoffer van Wendy: ‘dit was zó heftig!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wendy van Dijk bezorgde Martien Meiland de schrik van zijn leven. Oké, hij gilt natuurlijk wel vaker, maar nu was het écht raak. Wendy en haar lachband zorgden voor flink wat angstige momentjes...

De veelbesproken Martien en zijn vrouw Erica worden aankomende vrijdag keihard in het ootje genomen door Wendy van Dijk in haar verborgen-camera-programma Wie het laatst lacht op SBS6. Op insta deelt Martien alvast een gierend uit de hand gelopen preview waarin een acteur net doet alsof 'ie dochter Maxime's nieuwe lover is.

Lachen joh!

"Dit was zó heftig!", schrijft de kasteelheer bij het filmpje. En toegegeven: dit ziet er - in combinatie met Martiens iconische gilletjes - veelbelovend uit! Hopelijk kunnen kijkers Wie het laatst lacht nu wél waarderen. Want ondanks redelijk goede kijkcijfers, ging twitter na afloop van de eerste show vorige week hé-le-maal los. Kijkers hakten Wendy en haar vermommingen genadeloos hard in de pan.

Chateau Meiland

Niet dat Martien en de fam ook maar enige promotie nodig hebben, maar je merkt aan dit soort media-optredens natuurlijk dat er weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland aankomt. En dat is maar goed ook! Seizoen 3 is vanaf 23 maart elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Lees hier wat je allemaal kunt verwachten!

Wie het laatst lacht is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder