Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Dit gaat er gebeuren in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over 2 weken zijn de Meilandjes eindelijk weer op de buis! In het nieuwe seizoen bikkelt de familie stug door in het Franse Chateau. Maar niet vóór ze hebben uitgerust tijdens een welverdiende vakantie op Tenerife.

Lekker uitwaaien

Nadège heeft nog nooit gevlogen en is nog nooit echt buiten haar dorp geweest. Martien, Erica en Maxime nemen de huishoudster, waar ze enorm gesteld op zijn, mee naar Spanje voor haar eerste vakantie ooit.

Dit gaat er gebeuren in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland!

Bonjour, monsieur!

Na lekker in de watten te zijn gelegd in een luxe resort moet de familie weer aan de bak in Frankrijk. Martien is erop gebrand het vervallen bijgebouw om te toveren tot een luxe vakantiewoning. De nodige tripjes naar de Franse brocantes voor de juiste inrichting kunnen daar niet bij ontbreken. Heeft Martien nu nóg meer kennis van prullaria door zijn programma Cash or Trash?

Dit gaat er gebeuren in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland!

Familie Meiland: voor al uw klussen en bouwprojecten

En dat is nog niet alles: het zwembadterras moet afgemaakt worden, er moet een septic tank komen, de buitenboel moet geschilderd… Kortom, de Meilandjes gaan terug naar hun roots van seizoen 1 en gaan weer keihard ploeteren. Heerlijk! Dat is toch waar de fans in eerste instantie verlief op is geworden: de klussende avonturen van de Meilandjes.

Terug naar Nederland

Hoe het daarna verdergaat is nog even afwachten. De familie Meiland heeft aangekondigd naar Nederland terug te komen, maar hoe gaan ze dit aanpakken? Martien Meiland verklapte op de radio dat we dit niet te zien krijgen in het nieuwe seizoen, dat zal zich volledig in Frankrijk afspelen. Misschien krijgen we hier wel iets van mee in de nieuwe realityserie van Maxime!

Chateau Meiland is vanaf 23 maart elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder