Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Wat goééd! Maxime Meiland krijgt online realityserie

|
|

Laatste update:

De dochter van de bekende Meilandjes, Maxime, krijgt op lindameiden.nl haar eigen online realityserie: Wat Wil Maxime? Hierin geeft ze een kijkje in haar leven als alleenstaande moeder. Meid, dit moeten we vieren! Wijnen, wijnen, wijnen!

Maxime en LINDA.meiden

Maxime Meiland was eerder deze week al erg openhartig tegen LINDA.meiden over haar neuscorrectie en ziet het wel zitten om nog meer van haar privéleven te delen. De serie zal gaan over “de millennial-dilemma’s van Maxime”, zoals Linda het mooi verwoordt. Wat voor carrière wil de blonde realityster maken? Wat gaat ze straks in Nederland doen? En gaat ze nog daten?

Chateau Meiland maar dan anders

Vanaf morgen 28 februari zal wekelijks om 17:00 uur een aflevering verschijnen op lindameiden.nl. In de teaser zien we dat Maxime zelf stukjes filmt met haar telefoon, maar ook tegen de camera verhaal doet, een beetje in de stijl van First Dates. Het voelt daardoor aan als een mix tussen haar Instagram-stories en Chateau Meiland. 

Het hilarische duo Maxime en Martien

Martien, die binnenkort weer te zien is in het nieuwe seizoen van Cash or Trash, komt gelukkig ook langs. Als Maxime hem vraagt waarom haar vader zijn haar niet millimetert reageert hij verbaasd: “Nee, natuurlijk niet! Ik ga niet gemillimeterd. Wat zie ik er slecht uit overigens…” Heerlijk!

Seizoen 3 van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart om 20:30 uur te zien op SBS6. Wat Wil Maxime? is elke vrijdag te zien vanaf 17:00 uur op lindameiden.nl.

Lees verder