Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Geheimzinnig! Waar gaat seizoen 3 van Chateau Meiland eigenlijk over?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Paniek! Sinds de Meilandjes bekendmaakten dat ze naar Nederland gaan verhuizen (en in déze riante villa gaan wonen) heerst er onduidelijkheid. Waar gaat dat derde seizoen Chateau Meiland eigenlijk over? De verhuizing, verbouwing of... nou ja, vertel het maar zelf, Martien!

Chateau Marillaux zit de komende tijd nog lekker volgeboekt en daarom schoten bezorgde boekers vorige week in de stress. Ze wilden annuleren omdat de familie Meiland dan toch niet meer in hun B&B zit wanneer zij langskomen. Volgens het gezin zélf zijn ze er heel 2020 nog, maar niet iedereen vertrouwt dat: zo vindt RTL Boulevards Aran Bade dat de familie niet handig bezig is. We willen - nee, eisen! - uitleg, Martien!

Seizoen 3

Nou, die uitleg krijgen we niet echt. Mensen die een verblijf in 2021 hebben geboekt, weten nog steeds niet precies waar ze aan toe zijn. Maar één ding is zeker: dan zijn Martien, Erica en Maxime toch al lang naar Nederland verhuisd? Nou, volgens Martien zijn ze de komende tijd écht nog wel druk in Frankrijk. 

Verbouwen!

Seizoen 3 van Chateau Meiland, dat in maart van start gaat op SBS6, zal in eerste instantie ook gewoon draaien om de perikelen op 't Chateau, en niet per se alleen om hun verhuizing. "We gaan natuurlijk sowieso ons huis verbouwen wat op het terrein staat en daar zijn we héél druk mee", zo onthult Martien aan Shownieuws. "Het terras moet ook opnieuw aangelegd worden bij het zwembad. Op het ogenblik ben ik ook helemaal bezig om de bibliotheek up te graden, ook met behang. Weer al die rollen behang met dat lijm, weet je wel. Verder zou ik zeggen: iedereen moet gewoon maar kijken."

Chateau Meiland keert vanaf 23 maart weer terug op SBS6!

Lees verder