Maxime Meiland nam cosmetische ingreep op haar 19e: 'Ik had de neus van papa'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland nam cosmetische ingreep op haar 19e: 'Ik had de neus van papa'

Maxime Meiland nam cosmetische ingreep op haar 19e: 'Ik had de neus van papa'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxime Meiland vertelt in een gesprek met LINDA.meiden dat ze op haar 19e een neuscorrectie heeft gehad. “Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid.

De appel valt niet ver van het Chateau

Het gelaat van haar vader zorgde ervoor dat Maxime erg onzeker werd over haar neus. Ze vond die van haar toch echt te veel lijken op die van Martien, die overigens in maart weer terugkomt als presentator van Cash or Trash en met seizoen 3 van Chateau Meiland. Kordaat als dat de familie Meiland is, besloot Maxime een cosmetische ingreep te ondergaan: “op mijn negentiende heb ik een neuscorrectie gehad.”

Geen cosmetische ingrepen aan de lippen

Hoewel ook Martien wel interesse heeft getoond in plastische ingrepen maakt Maxime duidelijk niet heel veel meer te willen laten doen. Ze moet niet denken aan lipfillers waar bijna elke influencer (en Bridget Maasland?) mee rondloopt: “waarom moet het als Katrien Duck?" Nee, geen lipcorrectie voor Maxime.

Kleding zit wel snor

Inmiddels is de 23-jarige Maxime helemaal tevreden met haar uiterlijk. Vooral op haar kledingstijl is de realityster trots. “Ik hou van dat ouderwetse: een coltrui met een blazer erover, een strakke broek en cowboylaarsjes.” Maar die stijl past volgens Maxime niet bij het programma Chateau Meiland. “Als er opnames zijn en ik heb iets nieuws aan, wissel ik het gauw om voor een warme trui en oude broek. Mijn favo sets draag ik pas als de camera’s weg zijn.” Gelukkig krijgen we die nieuwe setjes wel te zien op Instagram. Wat goééd!

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 23 maart te zien om 20:30 uur op SBS6!

Lees verder