Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Kijkers De Zwakste Schakel schrikken van 'lipfillers' Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl Bridget Maasland lekker met André en Monique op Curaçao geniet maakt haar opname van De Zwakste Schakel de tongen los. Kijkers hebben zo hun twijfels bij de koortslip van Bridget en denken dat de presentatrice iets heeft laten doen: “lipfilling gone wrong…

Beetje zelfspot?

De lippen van Bridget leken inderdaad groter dan normaal, maar of een koortslip de boosdoener is? Bridget is zich ervan bewust dat haar volgers vast wel iets te zeggen hebben over haar dikkere onderlip en dekt zich alvast in met de hashtags #ontstokenlip en #nogsteedseendikkeonderlip. Van een beetje zelfspot is Bridget overigens nooit vies geweest.

Kijkers denken aan plastische chirurgie 

Maar de kijkers van De Zwakste Schakel zijn niet overtuigd. Er wordt gedacht dat ze iets heeft laten doen aan haar lippen en dat het verkeerd is gegaan. Op Twitter gaan allerlei speculaties rond: “ja dat krijg je met jonge vriendjes hè. Dan slaan we weer door en moeten we weer aan ons zelfvertrouwen werken,” zeikt een kijker.

Bridget gaat gewoon door

Bridget lijkt zich er niet veel van aan te trekken en post gewoon door op Instagram. Gelijk heb je Bridget, lekker genieten! De Zwakste Schakel trekt in ieder geval genoeg kijkers. Haar lip lijkt in haar post van gister al minder dik.

Lees verder