Bridget Maasland in de Zwakste Schakel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland in de Zwakste Schakel

Succes voor De Zwakste Schakel met Bridget Maasland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Zwakste Schakel is weer terug op tv en het trekt meteen goede kijkcijfers met Bridget Maasland als nieuwe presentatrice. De show deed het verrassend goed op de late avond en trok 603.000 kijkers bleek uit cijfers van stichting KijkOnderzoek. Alleen Pauw (NPO 1, 886.000 kijkers) en Hart van Nederland (SBS6, 638.000 kijkers) bleven het programma voor. 

Nieuwe oplossing

De oneliner “Jij bent de zwakste schakel. Tot ziens” van de vorige presentatrice Chazia Mourali is door Maasland vervangen met een korte “daag”. De kijkcijfers op de late avond van RTL4 waren afgezakt naar een schamele 200.000 toen Twan Huys nog te zien was in RTL Late Night. Maar Bridget lijkt de kijkers nu dus weer binnen te halen met de revival. Het is een luchtig alternatief op het journaal of een serieus praatprogramma zoals Pauw. 

Van korte duur

Er staat overigens gepland dat De Zwakste Schakel binnenkort alweer wordt ingeruild. In de zomer begint Art Rooijakkers met een nieuwe talkshow. Beau van Ervan Dorens neemt de plek in het najaar over met zijn nieuwe programma. Maar tot die tijd kunnen we ’s avonds genieten van de strenge Bridget. De Zwakste Schakel is elke werkdag te zien op RTL4 om 22:30 uur. Kan Bridget de hoge kijkcijfers vasthouden?

Lees verder