Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Is de verhuizing van Martien Meiland een publiciteitsstunt?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hoe zit het nu met die verhuizing van Martien, Erica en Maxime Meiland? Vandaag kregen we te horen dat het derde seizoen van Chateau Meiland zich in Frankrijk afspeelt, dus... is die 'verhuizing' eigenlijk wel echt?

Dat vraagt de website DenD zich hardop af. We weten al een tijdje dat de fam een heerlijk riante woonboerderij in Hengelo op de kop tikte, maar is dat wel zo? "Volgens de website zijn er verschillende aanwijzingen dat Martien helemaal niet de nieuwe eigenaar van de woonboerderij is", schrijft het platform op basis van berichtgeving van BekendeBuren. Uuhm... wat is hier aan de hand?

Verhuizing of niet?

Goed: seizoen 3 van Chateau Meiland speelt zich volledig af rond hun B&B-kasteel in Frankrijk. Maar de Meilandjes komen toch gewoon naar Nederland? Daar maken ze toch geen geheim van? Toch beweert de site wat anders. "In het Openbaar Kadaster staat de koop van het pand namelijk niet onder zijn naam. De woning heeft ook op Funda gestaan en gebruikelijk is als de woning verkocht is, dat deze nog een tijd op de website staat met een balkje ‘verkocht’. Nu is de boerderij echter helemaal niet meer te vinden op Funda. Ook is de woning verwijderd van de website van de desbetreffende makelaar."

Hoe zit het?

'Doe niet zo vervelend!', horen we Martien al briesen wanneer hij dit gerucht hoort. En dat is ook wat het vooralsnog 'gewoon' is: een gerucht. Gelukkig komt er ook een kanttekening, "Het kan natuurlijk zo zijn dat Martien en Erica de woning nog niet definitief hebben gekocht maar alleen de voorlopige koopakte hebben ondertekend, en dat hun naam daarom nog niet te vinden is in het kadaster."

Chateau Meiland is vanaf 23 maart elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.Tot die tijd kun je ook gewoon de realityserie van Maxime Meiland checken!

Lees verder