Welles, nietes: komt Madonna nou wel of niet naar Eurovisie??

Veronica Superguide logo
Welles, nietes: komt Madonna nou wel of niet naar Eurovisie??

Welles, nietes: komt Madonna nou wel of niet naar Eurovisie??

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Madonna zou naar het Eurovisie Songfestival komen. Een flinke stunt van vastgoedmiljardair Sylvan Adams die zich in Tel Aviv verzekerd wilde zien van een leuk optreden. Maar uiteraard zitten er wat haken en ogen aan het boeken van zo'n artiest, zowel financieel als politiek. Adams had zich dat allicht niet echt gerealiseerd, want het optreden staat nu weer op losse schroeven. Want ze staat dus opeens niet meer op het programma... Komt ze nou opeens weer niet?

De soap 

Het zou kunnen dat Adams en Maddie er niet uitgekomen zijn. Dit zijn de problemen geweest waar Adams tegenaan liep. Dus mocht je zelf nog eens een megaster willen boeken voor je verjaardag: lees en leer. 

De gastenlijst

Madonna gaat niet met twee dansers en een gitarist naar een optreden. En ook niet met dertig dansers en twintig gitaristen. Het bedrijf dat achter Madonna aansjokt als er opgetreden moet worden bestaat uit 160 profs, plus aanhang. Van stylisten tot PA's, van dansers tot haar kinderen. Dat was een beetje een tegenvaller, schijnt.

De gage

En dan was er nog de gage. 1 miljoen dollar kost een show van Madonna. Daar zal de miljardair niet over gevallen zijn, maar het is toch iets waar iemand met zo'n kapitaal van denkt 'oh oke, dat is m'n hele kerstbonus verdorie'. 

Politiek

Moet je vooral Madonna hebben. Die zei in eerste instantie: 'prima, ik kom wel, maar dan zing ik m'n nieuwe hitje Meddelín'. En dat is een politiek getint nummer. En dan moet je vooral de Eurovisie Songfestival-organisatie én gastland Israël hebben: HET IS GVD EEN GEZELLIG FEESTJE! Het werd een compromis: Meddelín plus nog een nummer uit de oude doos. En Madonna heeft een hele grote oude doos om uit te putten. 

Mocht ze komen, dan zal ze ongetwijfeld wat beters aantrekken dan deze fluttoeters. We zijn benieuwd!

Lees verder