Madonna haalt uit naar Leaving Neverland: “Michael Jackson is onschuldig”

Veronica Superguide logo
Madonna haalt uit naar Leaving Neverland: “Michael Jackson is onschuldig”

Madonna haalt uit naar Leaving Neverland: “Michael Jackson is onschuldig”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De soap rond Leaving Neverland blijft maar door etteren. Overal ter wereld is nog steeds alles en iedereen enorm verdeeld over MJ en zijn vermeende kindermisbruik. Nu doet Madonna een duit in het zakje.

De Queen of Pop geeft toe dat ze Leaving Neverland nog niet zag, maar dat weerhoudt haar er niet van om een keihard oordeel te vellen. De documentaire veroorzaakt een ‘lynchpartij’, zo vertelt ze in magazine The Independer.

Onschuldig!

Volgens Madonna is iedereen, dus óók Michael Jackson, onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Over de beschuldigingen: “Mijn antwoord als mensen me zulke dingen over anderen vertellen, is: kun je het bewijzen?”

Neverending Story

Wie dacht dat de heisa rond Leaving Neverland nu wel richting het einde kwam, heeft het dus mis. De twee kampen blijven tegen elkaar strijden. De laatste stand van zaken? HBO, die de docu uitzond, klaagt MJ’s familie aan. Aan de andere kant neemt Michael Jacksons oud-bodyguard het juist voor ‘m op.

Madonna en MJ

Madonna (60) is niet alleen door haar bijnaam verbonden aan Michael. De twee jaren 80’-popiconen hadden ooit een date! De King en Queen of Pop gingen in 1991 naar de Oscaruitreiking en later gaf Madonna toe dat ze toen ‘gepassioneerd’ gezoend hebben.

Lees verder