Weet Ik Veel-kijkers balen: ‘Jammer dat RTL 4 daar niets mee doet’

Door Alie Sierkstra
weet ik veel beau van erven dorens
© RTL 4

Weet Ik Veel is terug! Veel kijkers zijn hartstikke blij dat de kennisquiz van RTL 4 weer te zien is. Helaas heeft de zender één probleem echter nog niet aangepakt: “Nee, geen reclame!

Weet Ik Veel is terug

In Weet Ik Veel test presentator Beau van Erven Dorens wekelijks de algemene kennis van drie BN'ers en een studio vol met studenten. Vanavond ging het nieuwe seizoen van de kennisquiz van start. Het spel werd gespeeld door judokampioen Henk Grol, presentatrice Gwen van Poorten en acteur Soy Kroon – die eerder enorm veel indruk maakte bij Humberto.

De app crasht

Kijkers kunnen thuis ook meespelen met Weet Ik Veel. Dat doe je via een app. Helaas klinkt er online veel kritiek op de app, die tijdens de reclame vastliep. Na de reclame zou de app automatisch verder moeten gaan, maar dat gebeurde bij sommige kijkers niet. Zij balen als een stekker, vooral omdat de app vorig jaar ook af en toe kuren vertoonde. Ze snappen daarom niet dat RTL 4 nog geen actie ondernomen heeft:

De winnaar 

We willen je tot slot de winnaar van de eerste aflevering van Weet Ik Veel niet onthouden. Soy scoorde een 6,2 en werd daarmee de slimste BN’er van de dag – ook al haalt hij het niet bij deze geweldige score van René van Meurs. Samen met de slimste student wist Soy echter alsnog 12000 euro voor het goede doel te verdienen.

Wist je trouwens al dat Beau binnenkort met een nieuw programma over armoede komt?

Weet Ik Veel zie je elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.