• BN'ers
  • RTL
  • TV
  • Talkshow

Soy Kroon brengt eerbetoon aan Toen Ik Je Zag van Antonie Kamerling

soy kroon toen ik je zag antonie kamerling humberto

Het is 25 jaar geleden dat Toen Ik Je Zag van Antonie Kamerling bovenaan de hitlijsten stond. Soy Kroon, die volgend jaar te zien is in Nu Ik Je Zie, brengt bij Humberto een eerbetoon aan het nummer. Veel kijkers zitten met ‘kippenvel’ te kijken.

Eerbetoon aan Antonie Kamerling

Soy Kroon is volgend jaar te zien in de solovoorstelling Nu Ik Je Zie. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Merlijn over zijn vader Antonie Kamerling. Humberto Tan greep de gelegenheid aan om Soy Toen Ik Je Zag van Antonie te laten zingen. Dat nummer stond 25 jaar geleden bovenaan de hitlijsten. 

Toen Ik Je Zag door Soy Kroon

Soy bracht vanavond bij Humberto een eerbetoon aan Toen Ik Je Zag van Antonie. Ondanks dat Soy nog heel jong was toen het nummer in de hitlijsten stond, kent hij het natuurlijk wel erg goed. “Ik dacht: o jeetje, dat nummer is zo vaak gedaan en dan zo goed ook. Dus ik hoop gewoon dat ik het leuk kan doen voor jullie.Zie bijvoorbeeld ook deze versie van Jim Bakkum.

‘Leuk’ blijkt een understatement! Veel kijkers vinden het 'prachtig' en zitten met ‘kippenvel’ te kijken:

Dat Soy heerlijk kan zingen, bewees hij trouwens ook al in The Passion.

Humberto zie je elke zondag om 22:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.