Cabaretier René van Meurs in Weet ik Veel quiz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cabaretier René van Meurs in Weet ik Veel quiz

Cabaretier René van Meurs haalt geweldige score in Weet ik Veel

|
|

Laatste update:

Het was vanavond weer tijd voor een nieuwe uitzending van Weet ik Veel. Zanger Jan Dulles, actrice Jaike Belfor en cabaretier René van Meurs bonden de strijd aan. Die laatste werd de grote winnaar van de avond. En knap genoeg deed hij dat met een heel fijne score!

René van Meurs wint Weet ik Veel

Cabaretier René van Meurs bleek vanavond de slimste! In de quiz Weet ik Veel scoorde hij een een 8,6! Daar hadden wij vroeger een moord voor gedaan... Met dat fraaie cijfer wist René zanger Jan Dulles en actrice Jaike Belfor te verslaan. Ook in de finale deed de cabaretier goede zaken. Hij wist met zijn goede antwoorden namelijk 9000 euro op te halen!

Dé podcast over series en films!

Weet ik Veel-app zorgt voor problemen

René had dus een mooie avond! Jammer genoeg kunnen niet alle kijkers hetzelfde zeggen. De uitzending verliep namelijk toch weer niet helemaal zonder technische mankementen… Zo klaagden veel mensen over problemen met de app. Na de reclame konden mensen niet meer verder spelen. En dat is toch jammer als je net lekker op dreef bent!

Weet ik Veel is iedere zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens nam eerder dit jaar het stokje over van een teleurgestelde Linda de Mol, die niet al 'haar programma’s' mee mocht nemen naar haar nieuwe werkgever Talpa.

Lees verder