Linda de Mol teleurgesteld in Beau: ‘het doet best wel pijn’

Door Robin Heerkens
Linda de Mol en Beau van Erven Dorens

Linda de Mol, die eerder dit jaar naar Talpa vertrok, lijkt een beetje teleurgesteld in Beau van Erven Dorens, die 'haar' oud-RTL-programma Weet Ik Veel overneemt. "Ja, dat is een beetje moeilijk natuurlijk."

Aldus Linda vanochtend in gesprek met Radio 10. "Het is geen geheim dat ik het sowieso moeilijk vond dat ik die programma’s (Oh Wat Een Jaar blijft ook bij RTL, red.) niet mee mocht nemen, want ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat dat me wel gegund na twaalf jaar, maar ja, dat is niet zo." En Beau, die Weet Ik Veel van haar overneemt, heeft niet eens gebeld! Nou ja!

'Doet best pijn'

Voor Linda, die zich vandaag óók uitsprak tegen Chantal Janzen (in de beruchte Wendy van Dijk-cocaïne-rel), is het pijnlijk, zo vertelt ze. "Beau is wat dat betreft natuurlijk een goede keuze, want die kan echt wel wat, maar het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het ook niet echt ehh… Ik hoorde dat via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, mmmm. Het is niet fijn." 

Piepen

Gelukkig kon Linda het allemaal weer vrij snel relativeren. "Ik kan er niks aan doen en ik moet er ook verder niet over piepen", zegt ze nuchter. "Er zijn veel grotere problemen in het leven dan dit." Door het wegvallen van deze twee programma's moest ze in sneltreinvaart een nieuw format bedenken voor Talpa. En dat is gelukt. De nieuwe tv-quiz Deze Quiz Is Voor Jou is vanaf zaterdag 1 februari te zien op SBS6!